ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Πολιτικοί απατεώνες  (δεξιοί, σοσιαλιστές και αριστεροί)  συστηματικά δημιούργησαν και συντήρησαν την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Δημιούργησαν σύγχρονες  βάρβαρες συνθήκες εξαθλίωσης και εξόντωσης των Ελλήνων Χριστιανών. Δημιούργησαν με στρατηγικό σχεδιασμό τη φτώχεια ως τη σύγχρονη χειρότερη μορφή βίας  σε βάρος μας.  Είναι υπαίτιοι για τη  δημιουργία, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και παγκοσμίως, της πολιτικής εικόνας ότι οι Έλληνες είναι γουρουνάκια (pigs) του ευρωπαϊκού νότου και πειραματόζωα και θα πρέπει «να καεί η Ελλάδα για να σωθεί η Ευρώπη».

Ο  ελληνικός πληθυσμός που σήμερα υποφέρει την αδικία των πολιτικών απατεώνων σύμφωνα με δημοσιευθείσα στις 11-4-2015 δημοσκόπηση, (διαχρονική έρευνα από το 2006), παρουσιάζει υψηλά επίπεδα πίστης και θρησκευτικής συνείδησης. Το 81,4% των Ελλήνων είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Σε αυτούς που δηλώνουν ότι πιστεύουν στο Θεό  συμπεριλαμβάνονται το 34,2% της Αριστεράς, το 79,1% του Κέντρου και το 89,1% της Δεξιάς, καθώς και το 63,7% του ΣΥΡΙΖΑ και το 87,4% της ΝΔ.

Οι Έλληνες Χριστιανοί πολίτες δυστυχώς εμπιστεύτηκαν πολιτικά με τη ψήφο τους  πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι με τη νομοθεσία που παρήγαγαν στράφηκαν και στρέφονται εναντίον των Ελλήνων Χριστιανών και ποδοπατούν τις συνταγματικές και ανθρώπινες αξίες τους (αξιοπρέπεια, οικογένεια, περιουσία, κατοικία, εργασία κλπ).

Το «Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» είναι ένας νέος πολιτικός φορέας  Ελλήνων Πολιτών και έχει ως βασική πολιτική σκέψη και πρόταγμα τη προστασία των Συνταγματικών Δικαιωμάτων και Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Δεν ανεχόμαστε να μας διοικούν πολιτικοί απατεώνες, τοκογλύφοι, άρπαγες του δημοσίου χρήματος, προδότες δημοψηφίσματος και συνταγματικών αξιών, άπιστοι. Δεν ανεχόμαστε  να νομιμοποιείται η πολιτική απατεωνιά ως δίκαιο με νομοτεχνάσματα από το θεσμό της Δημοκρατίας, το Κοινοβούλιο.

Με νόμους καθ΄υπόδειξη και καθ υπαγόρευση πληρώνουμε τους απατεώνες με το κόπο μας και το μόχθο μας. Η ελληνική κοινωνία εδώ και χρόνια είχε το δίκαιο απόφθεγμα  «Δεξιοί και Αριστεροί είναι ίδιοι στο φαϊ». Κρατήθηκαν όμως οι Έλληνες σε διχόνοια μέσα στα πολιτικά τους μαντριά στη πολιτική τους κόπρο, αναξιοκρατία και αδικία. Με την ανεργία, τη διαπλοκή και τη διαφθορά έδιωξαν τη νεολαία. H φτώχεια του ελληνικού πληθυσμού δημιουργήθηκε με πολιτικό και κρατικό νομικό σχεδιασμό ως τη χειρότερη μορφή κρατικής βίας.

Η Χριστιανική Ελληνική Κοινωνία έχει τώρα υποχρέωση να αποκαταστήσει το δίκαιο. Να διεκδικήσει δημοκρατικά και να διασφαλίσει την προστασία των συνταγματικών της δικαιωμάτων (ατομικών, κοινωνικών, πολιτικών).

Μόνο ένα  Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  των  Ελλήνων Χριστιανών Πολιτών μπορεί να δώσει λύση. Ο Ελληνοχριστιανισμός διέδωσε συνταγματικές αξίες και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. ΟΧΙ ψήφους εμπιστοσύνης στους πολιτικούς απατεώνες και στα μαντριά τους, της διαπλοκής, της διαφθοράς και του εξευτελισμού δημοκρατικών θεσμών. Εξοστρακίστε τους δημοκρατικά. Η ενίσχυσή τους δεν φέρνει την Ανάσταση/Δικαίωση των Ελλήνων.

Ελάτε μαζί μας με ειλικρίνεια να υποστηρίξετε το Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, το νέο πολιτικό φορέα.

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση/Δικαίωση και Καλό Πάσχα.

                           Αθήνα 15-4-2017

      Ο Επικεφαλής στο Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

         Ιωάννης Σακκάς, Πρώην Εισαγγελέας,

Αθήνα, Οδός Ιπποκράτους 7, ΤΚ 106 79

Email: kindikaiosinis@gmail.com   Τηλ: 2103648063,  

www.kinima-dikaiosynis.gr