ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ιδρύουμε και διακηρύσσουμε το «Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» πολιτών, ως ένα νέο πολιτικό φορέα, κόμμα, με σχέδιο συνταγματικής, νόμιμης και δημοκρατικής αντίστασης και ανατροπής της διαπλοκής και διαφθοράς των δεξιών και αριστερών μνημονιακών κομμάτων, προκειμένου να διασωθεί η Πατρίδα μας από την κατοχική τους νοοτροπία φτωχοποίησης και προλεταριοποίησης των πολιτών και από την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας. Η ευθύνη και η χρεοκοπία των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και κομμάτων είναι πασιφανής. Εκτόξευσαν τα δημόσια ελλείμματα. Προχώρησαν σε ανεξέλεγκτο δανεισμό και διεύρυναν το πελατειακό κράτος. Δημιούργησαν αυξανόμενο δημόσιο χρέος. Εξοστράκισαν Έλληνες από τη χώρα και περιήγαγαν σημαντικό μέρος του πληθυσμού στην ανεργία και φτώχεια με στρατηγικό σχεδιασμό, ενώ κάλυψαν το δημιουργηθέν πληθυσμιακό κενό με λαθρομετανάστες. Τα μνημονικά κόμματα έγιναν αφερέγγυα για την Ελληνική Κρατική υπόσταση και Οντότητα. Διαχρονικά με νομοθεσία προχωρούν στην αλλοίωση της Ελληνικής Κοινωνίας.

Δεν είναι δίκαιο να παραμένουν πολιτικά σε θέσεις κρίσιμες για το έθνος εκείνοι που ευθύνονται για την εθνική συμφορά και τον διεθνή ευτελισμό των Ελλήνων.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Το Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ επιδιώκει την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, την προστασία των Συνταγματικών Δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών και των Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών βάσει των Διεθνών Συμβάσεων και Συνθηκών για να είμαστε συνεπείς στις λογικές Συνταγματικές Υποχρεώσεις μας.

Η υπάρχουσα πολιτική κατάσταση εθνικής, κοινωνικής, οικονομικής, δικαίου και αξιακής παρακμής στην Πατρίδα είναι ενεργό αποτέλεσμα του διεφθαρμένου κατεστημένου πολιτικού προσωπικού του δικομματισμού και των κατεστημένων κομμάτων, όπως εκφράστηκαν κραυγαλέα με το Τρίτο Μνημόνιο του 2015 με την τελευταία παραβίαση του Δημοψηφίσματος από τα θεσμικά όργανα Κυβερνήσεων (εκτελεστικής εξουσίας), Βουλής (νομοθετικής εξουσίας) και λοιπών κρατικών φορέων.

Η μακρόχρονη με νομοθετικές υποκρισίες δικαστική ατιμωρησία των πολιτικών ενδυνάμωσε το διεφθαρμένο κατεστημένο πολιτικό προσωπικό και ένωσε τις συνιστώσες του.

Ως Έλληνες Πολίτες δεν δεχόμαστε η Πατρίδα μας να ευτελίζεται διεθνώς από το διεφθαρμένο κατεστημένο πολιτικό προσωπικό και να οδηγείται σε εθνική, κοινωνική και κρατική διάλυση.

Δεν δεχόμαστε να μας κυβερνούν, κλέφτες, ψεύτες, άπιστοι, πολιτικοί που συστηματικά εξαπατούσαν τους Έλληνες εκλογείς και μας απειλούν με κάθε λογής νομοτεχνάσματα και φοροληστρικές επιδρομές που οδηγούν στην ποινικοποίησή μας και τη φυσική μας εξόντωση.

Τα πανανθρώπινα συνταγματικά δικαιώματα μας ενώνουν ως άτομα, λαός και Έθνος.

ΟΙ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Ελλάδα είναι η Πατρίδα μας, η κρατική μας οντότητα και την προστατεύουμε.

Η Πατρίδα μας έχει επικρατούσα θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η ελληνο-χριστιανική ιστορική και κοινωνική Αναγέννηση της Ελλάδος αποτελεί πηγή των συνταγματικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων και προστατεύεται.

Η οικογένεια, η κατοικία, η εργασία, η αξιοπρέπεια και η προσωπικότητα των Ελλήνων ως θεμέλια συντήρησης και προαγωγής του Έθνους προστατεύονται.

Η οικονομική, κοινωνική και πολιτική συμμετοχή του Έλληνα πολίτη στη ζωή της χώρας είναι θεμελιώδες Συνταγματικό δικαίωμα και υποχρέωσή του. Η αξιοπρέπεια και προσωπικότητα Ελλήνων Πολιτών προστατεύεται στο εσωτερικό και διεθνώς.

Οι αλλοδαποί δεν συμμετέχουν με ψήφο στην πολιτική ζωή της χώρας (ΟΤΑ-Περιφέρειες και Βουλή). Δεν διορίζονται σε δημόσιες υπηρεσίες, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δύνανται να παρέχουν υπηρεσίες ως φιλέλληνες. Πολιτογράφηση αλλοδαπού γίνεται με αυστηρά εθνικά, κοινωνικά, πληθυσμιακά και οικονομικά κριτήρια προστασίας του Ελληνικού Κράτους και της δημόσιας τάξης και ασφάλειας των Ελλήνων Πολιτών.

Η διαφθορά και διαπλοκή διαχειριστών εξουσίας είτε μεταξύ τους είτε με ιδιώτες είτε με εξωτερικούς κρατικούς φορείς κατά Εθνικών Ελληνικών και οικονομικών συμφερόντων αποτελεί προδοσία και η προκληθείσα ζημία τους καταλογίζεται από τη Βουλή. Για αυτό θεωρούμε αναγκαία:

1) Ίδρυση Εθνικού Ελληνικού Οίκου Αξιολόγησης με έλληνες επιστήμονες για την εκτίμηση οικονομικών και κοινωνικο-ασφαλιστικών στοιχείων, ελληνικών και διεθνών δεδομένων, σε συνεργασία με Ανεξάρτητη Εθνική Στατιστική Υπηρεσία για την εξυπηρέτηση εθνικών οικονομικών και κοινωνικο-ασφαλιστικών προσανατολισμών και μη διαρροή των στοιχείων σε κερδοσκοπικούς διεθνείς οίκους, ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία κραδασμών στην ελληνική οικονομία.

2)Ίδρυση Διαρκούς Ενιαίας Εθνικής Εξωτερικής Στρατηγικής για την υπηρέτηση της Ελληνικής Οντότητας παγκοσμίως

3) Ίδρυση Εθνικής Ελληνικής Υπηρεσίας Δίωξης εγκλημάτων και Καταδίωξης εγκληματιών κατά του Ελληνικού Κράτους και Ελλήνων Πολιτών. Συγκέντρωση και επεξεργασία των κρατικών οικονομικών σκανδάλων την τελευταία 20ετία με συλλογή πληροφοριών και από δημοσιογράφους ερευνητές και πολίτες.

4) Υπολογισμό της ζημίας του Κράτους από τα κρατικά-πολιτικά οικονομικά σκάνδαλα και καταλογισμό αυτής στους δράστες αλληλέγγυα και εις ολόκληρον με άμεση δέσμευση των περιουσιών τους και έλεγχος σε βάθος της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων από μίζες και προμήθειες.

5) Ο Εθνικός πλούτος, ΑΟΖ, πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, εναέριες, επίγειες, υπόγειες, θαλάσσιες και υποθαλάσσιες που άπτονται της εθνικής μας ασφάλειας και οικονομικής ανεξαρτησίας της Πατρίδας και αξιοπρεπούς διαβίωσης της Ελληνικής Πληθυσμιακής Οντότητας, να ελέγχονται και διαχειρίζονται από το Κράτος με κριτήριο την εθνική ασφάλεια, την οικονομική ανάπτυξη-ευρωστία του ελληνικού πληθυσμού και τη δημόσια υγεία και παιδεία.

6) Η παραγωγή ενέργειας, φαρμάκων, τροφής, παροχής νερού από δημόσια ακίνητα να ανήκουν στο Κράτος για τις ανάγκες του και την ελάχιστη προστασία των πολιτών έναντι της ιδιωτικής αισχροκέρδειας κερδοσκόπων.

ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Το Εθνικό – Κρατικό Ελληνικό νόμισμα αποτελεί ενδεδειγμένη άσκηση εθνικής κυριαρχίας και εγγύηση των συνταγματικών δημοκρατικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών και θέτει σε δυναμική λειτουργία την ενδογενή παραγωγικότητα χωρίς την υποδούλωσή μας σε εξωκρατικές δεσμεύσεις.

Διασφάλιση Εθνικής Δημόσιας Οικονομικής Ανεξαρτησίας με θέσπιση Εθνικού Κρατικού νομίσματος με βάση την συμφωνηθείσα ισοτιμία ευρώ/δραχμής 1/340,75 και προσαρμοσμένη αντικατάσταση του ευρώ της Ευρωζώνης με το νέο Εθνικό νόμισμα με ισοτιμία 1 προς 1 από το Ελληνικό Κράτος μόνο δια μέσου Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και κεντρικής κρατικής τράπεζας ως νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου. Ουδεμία συμμετοχή ιδιωτών και ιδιωτικών τραπεζών στην παραγωγή και ανταλλαγή του νομίσματος.

Το συγκεντρωθέν ευρώ Ευρωζώνης αποτελεί νόμιμο συναλλαγματικό απόθεμα του Έλληνα Πολίτη, του Κράτους. Είναι Εθνική περιουσία και προστατεύεται ως περιουσιακό στοιχείο του Πολίτη και του Κράτους. Το Κράτος να συνεχίζει παράλληλα να εισπράττει σε Ευρώ, σε φορολογικά του δικαιώματα κλπ. σε μεταβατικό στάδιο.

Ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών για τη δημιουργία του δημοσίου χρέους εξωτερικού και εσωτερικού, Δημοσίου, ΟΤΑ και λοιπών νομικών προσώπων και των υπαιτίων δραστών που το δημιούργησαν.

Έλεγχος προσωπικής ευθύνης δημοσίων λειτουργών, Πρωθυπουργών, Υπουργών, Βουλευτών, Διοικητών Τραπεζών κλπ στην τεχνητή αύξηση του χρέους με μεθόδους απιστίας, διαφθοράς και διαπλοκής, υπερτιμολογήσεων ή υποτιμολογήσεων ή άλλης μεθόδου. Άμεση δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των υπευθύνων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την αποκατάσταση της ζημίας που προξένησαν μέχρις ότου εξισορροπηθεί η οικονομική ανάκαμψη.

Συμβάσεις, Νόμοι και Μνημόνια κατά το μέρος που δημιούργησαν αθέμιτο, αισχροκερδές και παράνομο δημόσιο χρέος σε βάρος του Ελληνικού Λαού κατά παράβαση διεθνών συμβάσεων και συνθηκών, καλής πίστης και χρηστών ηθών των συναλλαγών, ή με διαφθορά και διαπλοκή ενός των μερών ή με στόχο ή σε απόπειρα την εξαθλίωση ή εξόντωση μέρους της Ελληνικής Οντότητας και ειδικά με στόχο τη στέρηση πρόσβασης σε τροφή και φάρμακα ή του συνόλου του Ελληνικού Λαού ως Εθνική Οντότητα (διεθνές πειραματόζωο) με διάφορες στοχευμένες μορφές εξαθλίωσης και εξόντωσης της Ελληνικής Πληθυσμιακής Οντότητας και με οιαδήποτε συνδρομή σ΄αυτές, να καταργηθούν και δεν εκτελούνται καθόσον αποτελούν στοχευμένα μέσα σε μορφή στοχευμένης εξαθλίωσης-εξόντωσης – γενοκτονίας Πληθυσμιακών Οντοτήτων στην Ελλάδα, μετατρέποντας μέρη του Ελληνικού Πληθυσμού σε διεθνή πειραματόζωα ψυχικής και σωματικής αντοχής και θύματα κατά παράβαση Διεθνών Συμβάσεων και Συνθηκών και του Ελληνικού Συντάγματος.

Αυτεπάγγελτος με νόμο κρατικός καταλογισμός Αστικής και Ποινικής ευθύνης στους δράστες-υπεύθυνους που δημιούργησαν δομημένη ζημία σε βάρος του Κράτους και Ελλήνων Πολιτών.

Διεκδίκηση και άμεση απαίτηση των Γερμανικών οφειλών-δανείων-καταστροφών-κλαπέντων, υπεξαιρεθέντων αρχαιοτήτων και πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ-ΑΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Αφαίρεση όλων των κρατικών αρμοδιοτήτων και προνομίων από τις ανώνυμες εταιρείες τράπεζες (ιδιώτες). Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να γίνονται συστημικός κίνδυνος για την Ελληνική Κοινωνία και το Ελληνικό Κράτος.

Με νόμο αναγνώριση της αποτυχίας της ΤτΕ στον εποπτικό της ρόλο επί των ιδιωτικών εμπορικών τραπεζών ανωνύμων εταιρειών και καταλογισμό ευθυνών για την μετάλλαξη αυτών σε Συστημικό Κίνδυνο κατά της Ελληνικής Κοινωνίας και του Κράτους.

Ίδρυση Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος ως ΝΠΔΔ (κρατική υπηρεσία για άσκηση κρατικής εθνικής νομισματικής εσωτερικής κυριαρχίας), υπαγόμενη στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και στον έλεγχο της Ολομελείας της Βουλής. Το Κράτος να ασκεί εθνική κυριαρχία με έκδοση ελληνικού νομίσματος και πίστωση, με ισοτιμία ως ανωτέρω εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυστηρή εποπτεία στην τήρηση της νομιμότητας επί όλων των πράξεων των ιδιωτικών τραπεζών για να αποτραπεί νέος Συστημικός Κίνδυνος.

Οι ιδιωτικές τράπεζες οφείλουν τακτικό απολογισμό για τις εγγυήσεις, τα ομόλογα και λοιπά οφέλη του Δημοσίου που έλαβαν για την στήριξη ρευστότητά τους και άμεση επιστροφή των ποσών.

Έλεγχος αισχροκέρδειας, υπεξαιρέσεων, απάτης και απιστίας τραπεζών σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Ελλήνων αποταμιευτών. Έλεγχος και απόδοση ευθυνών σε τραπεζίτες και μέλη ΔΣ τραπεζών και ανώτερα στελέχη για την μη διασφάλιση αποταμιεύσεων-καταθέσεων ελλήνων πολιτών και του δημοσίου χρήματος που χορηγήθηκε με οιαδήποτε μορφή για την ανάπτυξη της Χώρας επί 20 έτη (προθεσμίας παραγραφής αντίστοιχης της απάτης, απιστίας, υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου με ιδιαίτερη μεγάλη αξία και τεχνάσματα, ως καταχραστές του Δημοσίου με το Νόμο 1608/1950 ως ισχύει).

Έλεγχος τραπεζιτών για παράνομη μονοπωλιακή αθέμιτη πρακτική με παρατεταμένη παράβαση αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων και χρηστών συναλλακτικών ηθών στην εσωτερική αγορά με παράνομους και καταχρηστικούς γενικούς όρους συναλλαγών (ΓΟΣ) και αυτεπάγγελτη με νόμο δημόσια απόδοση αστικών και ποινικών ευθυνών.

Οι καταθέσεις-αποταμιεύσεις (παρακαταθήκες) των Ελλήνων Πολιτών, ελληνικών εταιρειών-ναυτιλιακών κλπ και οι καταθέσεις-αποταμιεύσεις οργανισμών του Ελληνικού Ασφαλιστικού Συστήματος στις τράπεζες, ως μετρητά ή ομόλογα ή έντοκα γραμμάτια ή άλλης μορφής κατάθεσης προστατεύονται με νόμο άμεσα ως εμπράγματη ιδιοκτησία και αποτελούν άμεσα εκτελεστοί τίτλοι κατά της τράπεζας, των μελών ΔΣ αυτών και μεγαλομετόχων, χωρίς προηγούμενη έκδοση δικαστικής απόφασης κατά τράπεζας.

Η κατάθεση – αποταμίευση των Ελλήνων Πολιτών, ελληνικών εταιρειών και των Ασφαλιστικών Ταμείων σε τράπεζα στην Ελλάδα σε Ελληνικό νόμισμα ή σε Ευρώ Ευρωζώνης ή άλλο νόμισμα εξασφαλίζεται αυτομάτως με ισόποση εμπράγματη ασφάλεια της τράπεζας, των μελών του ΔΣ αυτής και των μεγαλομετόχων της κατά την κατάθεσή της.

Καταργείται η μεταχρονολογημένη επιταγή. Αποτελεί έκδοση ιδιωτικού χρήματος και πηγή απάτης. Αντιστρατεύεται το κρατικό νόμισμα και εξελίσσεται σε συστημικό κίνδυνο της ελεύθερης αγοράς και αλυσίδα ποινικών αδικημάτων και αδικοπραξιών.

ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ- ΕΞΟΥΣΙΩΝ

Σαφή διάκριση των τριών κρατικών εξουσιών-λειτουργιών χωρίς σύγχυση-επικάλυψη συνταγματικών λειτουργιών τους.

Δημιουργία Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου. Η επίλυση θέματος αντισυνταγματικότητας να δεσμεύει άμεσα όλους τους φορείς και στελέχη της Δικαιοσύνης, της Εκτελεστικής και Νομοθετικής Εξουσίας με δημιουργία δεδικασμένου έναντι πάντων, δημόσιας διοίκησης, δικαστών και ιδιωτών. Υπάλληλος ή δικαστικός λειτουργός που δεν συμμορφώνεται στο συνταγματικό δεδικασμένο να διώκεται για κακούργημα και να υποχρεούται προσωπικά σε αποζημίωση.

Κατάργηση Βουλευτικής και Υπουργικής Ασυλίας και της Δικαστικής αρμοδιότητας της Βουλής του άρθρου 86 του Συντάγματος κλπ και αντίστοιχου νόμου περί ευθύνης υπουργών κλπ. Υπαγωγή όλων στην ισότητα ενώπιον του νόμου κατ’ άρθρο 4 παρ 1 του Συντάγματος. (Άρση σύγχυσης δικαστικής και νομοθετικής εξουσίας-λειτουργίας).

Κατάργηση διατάξεων περί ειδικών συντόμων παραγραφών εγκλημάτων Βουλευτών και Υπουργών-Πρωθυπουργών και δημοσίων λειτουργών για θέματα που άπτονται της χρήσης δημοσίου χρήματος, δανεισμού, δέσμευσης και εσχάτης προδοσίας της χώρας.

Δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων πρωθυπουργών-υπουργών, βουλευτών και τρίτων, που εμπλέκονται στα Μνημόνια – Μνημονικές χρεωστικές συμβάσεις και προμήθειες που προκάλεσαν ζημία στο Ελληνικό Κράτος, στα Ασφαλιστικά Ταμεία και στους Έλληνες Πολίτες.

Δια μέσου απόφασης Ολομέλειας της Βουλής καταλογισμός του χρέους και της ζημίας του Ελληνικού Κράτους εκ των Μνημονίων, Συμβάσεων και ανανέωσης χρεών με υψηλότερα επιτόκια, στα πρόσωπα που συμμετείχαν στην παραγωγή Μνημονίων, Μνημονιακών Συμβάσεων και διατήρησης οικονομικής υποτέλειας.

Διαρκή καταδίωξη εγκλημάτων εσχάτης προδοσίας (με σφετερισμό της κρατικής ιδιότητας ή αλλοίωση ή κατάσταση ανενεργού διαρκώς ή πρόσκαιρα του δημοκρατικού πολιτεύματος που στηρίζεται στην συνταγματική λαϊκή κυριαρχία ή στις θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος (δημοψηφίσματος κλπ), ή επιχείρηση διατάραξης ομαλής λειτουργίας πολιτεύματος ) κατά του Ελληνικού Κράτους όσο διατηρούνται οι εγκληματικές συνέπειες με αυτόφωρη διαδικασία κατά των προσώπων δραστών. (Συνδυασμός διατάξεων άρθρων 120 παρ 2- 3 Συντ, 134 παρ 2 α-β, 134 α (8 αρχές) ΠΚ και 7, 25 Ν 3003/2002).

Έλεγχο πολιτικών εγκλημάτων άμεσα από Ειδική Τριμελή Δικαστική Επιτροπή και παραπομπή αυτών στη Τακτική Δικαιοσύνη.

Ουσιαστικό έλεγχο πόθεν έσχες πολιτικών, τραπεζιτών, ΜΚΟ, κλπ εμπλεκομένων στα Μνημόνια και αντιστοίχων Συμβάσεων περιόδου 20 ετών.

Εξορθολογισμό βουλευτικών, υπουργικών και δικαστικών αποζημιώσεων

Μείωση υπουργείων και βουλευτικών θέσεων. Λειτουργική Διάκριση υπουργού και βουλευτή. (Άρση σύγχυσης εξουσιών εκτελεστικής (υπουργικής) και νομοθετικής (βουλευτικής) εξουσίας).

ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Κατάργηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Σύσταση Γενικής Γραμματείας Υλικοτεχνικής Υποστήριξης δικαστικών και σωφρονιστικών αρχών, ώστε η εκτελεστική εξουσία (Υπουργείο Δικαιοσύνης) να μην επηρεάζει τη δικαστική λειτουργία.

Ίδρυση Συλλογικού Συστήματος Ηγεσίας στη Δικαιοσύνη εκλεγμένης (μελών και αναπληρωματικών) έσωθεν και διορισμού κάθε μέλους μετά από ενισχυμένη πλειοψηφία της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, προς αποφυγή δημιουργίας κράτους δικαστών εν κράτει και συντεχνιακών-συνδικαλιστικών λόμπι στο χώρο της δικαιοσύνης.

Διατήρηση Δικαστικών Ενώσεων με καθαρή νομική σκέψη και λόγο.

Εκδίκαση υποθέσεων από μικτής σύνθεσης δικαστήριο όταν αυτές έχουν τουλάχιστον διφυή χαρακτήρα σε αστικές-ποινικές-διοικητικές υποθέσεις, για μείωση αναβολών και γρήγορη συνολική και ενιαία εκδίκαση υποθέσεων.

Δημιουργία Δικαστικής Αστυνομίας για περαίωση δικαστικών υποθέσεων.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΟΡΩΝ- ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ

Διασφάλιση Εθνικής Κυριαρχίας και Συνόρων. Οι Ένοπλες Δυνάμεις με όπλα διασφαλίζουν την εδαφική εθνική κυριαρχία και αποτρέπουν άμεσα την παράνομη είσοδο και έξοδο οιουδήποτε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις να παράγουν και να συντηρούν τα πάσης φύσεως υλικά που απαιτούνται για την άσκηση Εθνικής Κυριαρχίας στο τομέα τους. Η Εθνική Κυριαρχία διασφαλίζεται και με τη θέσπιση εθνικού νομίσματος και με την Ελληνική Διπλωματική και Πολιτιστική Παρουσία στο εξωτερικό.

Η νόμιμη είσοδος και έξοδος Έλληνα και αλλοδαπού γίνεται μόνο από νόμιμα σημεία ελέγχου. Η δήλωση πολιτικού ασύλου αλλοδαπού γίνεται μόνο στα νόμιμα σημεία εισόδου και τα αιτήματα πολιτικού ασύλου επιλύονται επιτόπου από αρμόδιες υπηρεσίες. Απαγορεύεται η εισχώρηση παράνομου αλλοδαπού στο εσωτερικό της Χώρας. Η παράνομη είσοδος και παράνομη παραμονή αλλοδαπού στη Χώρα είναι διαρκές κακούργημα και δικάζεται ως διαρκές αυτόφωρο.

Κήρυξη λήξης και ανάκλησης όλων των νομιμοποιήσεων των παρανόμως εισελθόντων αλλοδαπών και απομάκρυνσή τους από τη χώρα εντός μηνός. Μεταφορά της δημοκρατικής ελληνικής και ευρωπαϊκής γνώσης δια μέσου απέλασης των αλλοδαπών στη χώρα τους εάν είναι εφικτή η απέλαση.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΟΤΑ (Άρση κρατικής ασυλίας)

Ο δημόσιος υπάλληλος και λειτουργός να ευθύνεται άμεσα προσωπικά και εις ολόκληρον για ζημία που προκάλεσε στο Κράτος και σε πολίτη-διοικούμενο είτε από δόλο ή αμέλεια ( τροποποίηση των άρθρων 105-106 Εισαγωγικού Νόμου Αστικού Κώδικα).

Απαγόρευση κομματικής συνδικαλιστικής δράσης εντός δημόσιας διοίκησης, νομικών προσώπων του Δημοσίου και ΟΤΑ και χρήσης αυτών για κομματικούς και συντεχνιακούς συνδικαλιστικούς λόγους.

Καταγραφή όλων των ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν από το Ελληνικό Κράτος και από οιαδήποτε άλλη πηγή. Έλεγχος σκοπιμότητας των ΜΚΟ για ανθελληνική δράση. Έλεγχοι για απιστία σε βάρος του Δημοσίου και ΟΤΑ, για υπεξαίρεση κλπ δημοσίου χρήματος. Άμεση δέσμευση περιουσιών δραστών και άμεσος καταλογισμός ζημίας. Αναβίωση των οικονομικών κακουργημάτων κατά του Ελληνικού Κράτους που παρεγράφησαν με δράστες υπαλλήλους της δημόσιας διοίκησης και υπεύθυνους των ΜΚΟ. Καταργείται η παραγραφή αυτών.

Έλεγχος απόδοσης δημοσίων υπηρεσιών ΝΠΔΔ, ΜΚΟ, βάσει πορισμάτων του Εθνικού Ελληνικού Οίκου Αξιολόγησης. Οι δημόσιοι υπάλληλοι οφείλουν να παρέχουν ιδέες καινοτομίας, αποδοτικής λειτουργίας της δημόσιας υπηρεσίας και μείωσης του κόστους των στον Ελληνικό Λαό.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Κατάργηση όλων των φορολογικών νόμων εξ αφορμής των μνημονίων και επανέλεγχος του φορολογικού συστήματος για την απόδοσή του. Άμεσο απλό φορολογικό σύστημα βάσει φοροδοτικής ικανότητας σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ 5 Συντάγματος για τους Έλληνες Πολίτες. Κωδικοποιημένη και απλή φορολογική νομοθεσία. για Έλληνες και αλλοδαπούς.

Προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών από τα Μνημόνια με έκδοση εθνικού νομίσματος, ισοτιμίας 1 προς 1 Ευρώ, όπως ανωτέρω και κρατική πίστωση σε Ενιαίο Ασφαλιστικό Ταμείο για την στήριξη των συνταξιούχων, τόνωση της εσωτερικής αγοράς της ενδογενούς παραγωγής και του ΑΕΠ.

Ολικό καταλογισμό αναδρομικά των συγκεκριμένων ζημιών των Ασφαλιστικών Ταμείων από απώλεια αποταμιευτικών –χρηματικών διαθεσίμων κεφαλαίων στο Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος α.ε., στα μέλη του ΔΣ αυτής, στα μέλη της Κυβέρνησης και στους βουλευτές που συμμετείχαν με οιοδήποτε τρόπο στη ζημία των Ασφαλιστικών Ταμείων, (ευθύνη αλληλέγγυα και εις ολόκληρον και απαράγραπτη).

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Διακρίβωση συνθηκών ζωής και παραγωγής. Καταγραφή του άνεργου ελληνικού πληθυσμού σε συνεχή βάση δεδομένων με σκοπό να ανευρίσκεται θέση εργασίας το ταχύτερο δυνατόν. Με συλλογικές συμβάσεις υπολογισμός αμοιβών ανάλογα με τις εθνικές συνθήκες και αποφυγής κρατικού δανεισμού σύμφωνα με πορίσματα του Εθνικού Ελληνικού Οίκου Αξιολόγησης.

Παροχή μίας δημόσιας σύνταξης στον Έλληνα Πολίτη σύμφωνα με την αναλογία καταβληθέντων ασφαλιστικών εισφορών του, βάσει πορισμάτων του Εθνικού Ελληνικού Οίκου Αξιολόγησης με συστηματική υποστήριξη πολύτεκνων Ελληνικών Οικογενειών.

Ενιαίο Σύστημα Υγείας και Σύνταξης: Παροχή άμεσα βιοποριστικής δημόσιας σύνταξης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους πολίτες που δεν έχουν καταβάλει εισφορές υγείας-σύνταξης λόγω έλλειψης επαρκών πόρων να βιοποριστούν (όριο φτώχειας) ή απώλειας της απασχόλησής τους λόγω απροόπτου μεταβολής συνθηκών στο εσωτερικό της αγοράς ή διεθνών συνθηκών (χρήση κρατικής πίστωσης με εθνικό νόμισμα).

Διαρκής έλεγχος για την ανεργία και τους λόγους της και αντιμετώπιση αυτής από τα δημόσια πλουτοπαραγωγικά έσοδα της χώρας με ενισχυμένη προστασία της ελληνικής πολύτεκνης οικογένειας.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Επανασχεδιασμός για την πρωτογενή-δευτερογενή και τριτογενή παραγωγή με σκοπό την εσωτερική επάρκεια αγαθών και υπηρεσιών και εξαγωγή αυτών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καταπολέμηση της αισχροκέρδιας, τοκογλυφίας και απάτης στην παραγωγή και στο εμπόριο. Προστασία Ελληνικών Προϊόντων και Προώθησή τους παγκοσμίως.

Οργάνωση των Ελλήνων πολιτών ανάλογα με τις γνώσεις τους στους τομείς παραγωγής και καινοτομιών με τη συνδρομή επιστημόνων.

ΠΑΙΔΕΙΑ

Υποχρεωτική εκπαίδευση δωρεάν και Ανώτερη και Ανώτατη κρατική εκπαίδευση σύμφωνα με τις παραγωγικές και εξαγωγικές ανάγκες της χώρας χωρίς δίδακτρα. Η χρήση και ο σφετερισμός του Δημόσιου Πανεπιστημιακού Ασύλου (ΑΕΙ-ΤΕΙ) για σκοπούς εγκληματικότητας, πέραν της διδασκαλίας, εκπαίδευσης και εφαρμογής της επιστημονικής γνώσης να τιμωρείται ως κακούργημα αυτόφωρο όσο διαρκεί η παράνομη χρήση και δεν αποκαταστάθηκαν οι ζημίες. Άμεσος αυτεπάγγελτος καταλογισμός ζημιών στους δράστες και δέσμευση των περιουσιών τους αυτών και των γονέων τους.

Η ελληνική γλώσσα ως καθομιλούμενη και επίσημη προστατεύεται. Η παιδεία έχει ελληνοκεντρικό χαρακτήρα με συνεχή διεθνή ενημέρωση.

Ο Ελληνικός Πολιτισμός στο εξωτερικό αποτελεί διασφάλιση της Εθνικής Κυριαρχίας.

Οι υπογράφοντες ως κατωτέρω την Ιδρυτική Διακήρυξη Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες με δικαίωμα ψήφου, εξουσιοδοτούν τον Επικεφαλής και πρώτο συνυπογράφοντα ως Πρόεδρο του κόμματος, Ιωάννη Σακκά του Κωνσταντίνου, δικηγόρο Αθηνών και τη Διοικούσα Επιτροπή που θα υποδειχθεί και ορισθεί από αυτόν, να καταθέσουν την παρούσα Ιδρυτική Διακήρυξη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε συνέχεια της ήδη κατατεθείσας με αριθμ πρωτ. 8559/25-11-2015 Ιδρυτικής Δήλωσης του κόμματος του άρθρου 29 παρ. 1 του Ν. 3023/2002.