ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25ης Μαρτίου 2021

Συμπατριώτες Έλληνες,

Η 25η Μαρτίου, ημέρα εορτασμού του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Ηρώων Προγόνων μας και του Ευαγγελισμού, μας ενώνει και μας εμψυχώνει για το μέλλον της Πατρίδας μας και την Αξιοπρέπειά μας.

Όμως δεν εφησυχαζόμαστε μπροστά στην πονηρία και την υπουλότητα των εθνομηδενιστών κυβερνόντων, που συστηματικά συνεχίζουν με βαρβαρότητα την κρατική και Εθνική μας οικονομική μας υποδούλωση με άνομες συμμαχίες και μεθοδευμένη οιονεί επιστημονική καθυπόταξη των Ελλήνων Ανθρώπων.

Από τη μία προχωράνε σε γκλαμουριά με τα χρήματά μας και από την άλλη μειοδοτούν στην άσκηση της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας στην Πατρίδα μας, φτάνοντας σε σημείο να δίνουν δικαιώματα επέμβασης ακόμα στους Σλάβους, Τούρκους και Γερμανούς να επεμβαίνουν στην Ιστορική μόρφωση των παιδιών μας στα σχολικά βιβλία και να αλλάζουν την Ελληνική Ιστορία.

Η συνέχιση της ιστορικά κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών και της μειωμένης ΑΟΖ Ελληνικών νησιών μας, της υποδούλωσής μας μέσω μνημονίων και δικτατορικής εργαλειοποίησης του κινέζικου κορωνοϊού σε βάρος μας και προς εξυπηρέτηση ξένων οικονομικών συμφερόντων αποκαλύπτει την συνεχή υπουλότητα των εθνομηδενιστών κυβερνόντων και των κομμάτων τους.

Ήλθε η ώρα να οργανωθείτε δραστικά στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προστατεύσουμε την Πατρίδα μας, την Ιστορική Αξιοπρέπειά μας ως Έλληνες, τους αγώνες των Ηρώων Προγόνων μας κατά των Τούρκων, Σλάβων και Γερμανών.

Ήλθε η ώρα να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους ψεκασμένους εθνομηδενιστές και εφιάλτες.

ΖΗΤΩ η 25η Μαρτίου των Ελλήνων.
ΖΗΤΩ τα Εθνικά μας Δίκαια.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ο Επικεφαλής

Ιωάννης Σακκάς, Πρώην Εισαγγελέας. Δικηγόρος.