ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δικάστε τους πολιτικούς απατεώνες, δημοκρατικά με τη ψήφο σας, χωρίς ελαφρυντικά.

Η Πατρίδα μας εξευτελίστηκε διεθνώς από τους Μνημονιακούς και Εθνομηδενιστές, ως σκουπίδι, πειραματόζωο. Οι πολιτικοί απατεώνες ανήλθαν στην εξουσία με ψέματα συστηματικά υφαρπάζοντας την ψήφο συμπολιτών μας.

Τα κατεστημένα κόμματα (δεξιά και αριστερά) με στρατηγικό σχεδιασμό ξεπούλησαν και το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας στους άρπαγες Σλάβους. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ, ως μία νέα σύγχρονη μέθοδο βίας εναντίον μας, αλλοιώνοντας πληθυσμιακά την Ελληνική Κοινωνία με πολιτογράφηση αλλοδαπών και με ύπουλη νομοθεσία περί ιθαγένειας υπέρ αλλοδαπών.

Ποδοπάτησαν το συνταγματικό Δημοψήφισμα «ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» και τα συνταγματικά μας δικαιώματα.

Με τα Μνημόνια παραιτήθηκαν της Εθνικής Κυριαρχίας.

Με ψεύτικα στατιστικά στοιχεία εξευτέλισαν τα Ελληνικά κρατικά ομόλογα μετατρέποντάς τα σε σκουπίδια, και μας φόρτωσαν τα χρέη των τραπεζών και τα δικά τους, πουλώντας μας ως αιώνιους σκλάβους.

ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτισμικά και ηθικά. Αύξησαν το εξωτερικό Δημόσιο Χρέος ενώ ταυτόχρονα κομπάζουν ότι δήθεν μας σώζουν από τα Μνημόνια και ότι φέρνουν ανάπτυξη.

Σφετερίζονται ακόμα και την «Ιθάκη». Συνεχίζουν την υποδούλωσή μας, αποκρύπτοντας τον Κανονισμό 472/21-5-2013 της ΕΕ (άρθρο 14). Έκαναν συμπολίτες μας θύματα και πειραματόζωα σε πλημμύρες και εμπρησμούς.

Από νοικοκυραίοι που ήμασταν, μας εξοστρακίζουν από τη Πατρίδα μας. Έχουν ανοίξει τις πύλες του Κράτους σε κάθε λογής αλλοδαπούς και εγκληματίες.

Το μόνο που ενδιαφέρει τους πολιτικούς απατεώνες, πατριδοκάπηλους, δεξιούς και αριστερούς, είναι ο πλουτισμός τους σε βάρος μας και να σφετερίζονται τις εξουσίες. Ως πειραματόζωα μας θέλουν υπό στενή παρακολούθηση και φακελωμένους με τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα.

Η μακρόχρονη με νομοθετικές υποκρισίες δικαστική ατιμωρησία των πολιτικών απατεώνων ενδυνάμωσε το διεφθαρμένο κατεστημένο πολιτικό προσωπικό και ένωσε τις συνιστώσες του. Επιβεβαιώνεται η ρήση του λαού ότι «αριστεροί και δεξιοί είναι ίδιοι στο φαϊ», στην πολιτική απατεωνιά και την υφαρπαγή της ψήφου των συμπολιτών μας.

Υπάρχει λύση: Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, νέος πολιτικός φορέας. Δεν δεχόμαστε να μας κυβερνούν απατεώνες, τοκογλύφοι, κλέφτες, ψεύτες, άπιστοι, πολιτικοί που συστηματικά εξαπατούσαν τους Έλληνες εκλογείς και μας απειλούν με κάθε λογής νομοτεχνάσματα. Δεν θα πληρώσουμε το λογαριασμό των πολιτικών απατεώνων.

Βασικό μας πολιτικό και νομικό πρόταγμα είναι η προστασία των Συνταγματικών Δικαιωμάτων και των Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών βάσει των Διεθνών Συμβάσεων.

Για να ζούμε ως Έλληνες, Ελεύθεροι, με Αξιοπρέπεια και Υπερήφανοι, όχι ταπεινωμένοι ως σκλάβοι τοκογλύφων και απατεώνων, ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Επικεφαλής: Ιωάννης Σακκάς, Πρώην Εισαγγελέας
www.kinima-dikaiosynis.gr   Email: Kindikaiosinis@gmail.com
Οδός Ιπποκράτους 7 – Αθήνα Τ.Κ. 106 79.
Τηλ.: 210-3648063, 6977254369